fa شهریه سنواتی دانشگاه ها تغییر نکرده است مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم با بیان این که شهریه سنواتی ها طبق روال گذشته است، گفت: تصمیم گیری درمورد تحصیل رایگان در نیم سال دهم دوره کارشناسی که نیم سال سنوات محسوب می شود، برعهده هیأت امنای دانشگاه ها است. 1/12/2019 4:22:04 PM 1/12/2019 4:21:32 PM کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی /../IMG/NewsDef.png /../IMG/NewsDef.png کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی
مدیرکل برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم:

شهریه سنواتی دانشگاه ها تغییر نکرده است

مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم با بیان این که شهریه سنواتی ها طبق روال گذشته است، گفت: تصمیم گیری درمورد تحصیل رایگان در نیم سال دهم دوره کارشناسی که نیم سال سنوات محسوب می شود، برعهده هیأت امنای دانشگاه ها است.
شنبه 22 دی 1397 ساعت 16:22
شهریه سنواتی دانشگاه ها تغییر نکرده است
«محمدرضا آهنچیان» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا افزود: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مسئولیتی در قبال دریافت شهریه سنوات و میزان آن ندارد؛ چرا که این موضوع از سوی این وزارتخانه به هیأت امنای دانشگاه ها واگذار شده است.
وی تاکید کرد: در صورتی که دانشجو توان پرداخت شهریه سنوات را نداشته باشد، این اطلاع را دارم که هیأت های امنای دانشگاه ها بخشودگی هم اعمال می کنند.
این مقام مسئول با رد برخی شایعات مبنی بر کاهش سقف مجاز سنوات، گفت: از تعداد سنوات کم نشده است. بر اساس روال گذشته تاکنون، هشت نیم سال مجاز تحصیلی و دو نیم سال اضافه در کل 10 نیم سال برای تحصیل در مقطع کارشناسی در نظر گرفته شده است.
آهنچیان ادامه داد: در نیم سال دهم با تصمیم هیأت امنای دانشگاه، بحث دریافت شهریه مطرح می شود.
به گزارش ایرنا، پرداخت شهریه سنوات بعد از نیم سال های مجاز با واکنش دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه های دولتی روبرو شده است.
در همین زمینه، تشکل های دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در این مورد به ایرنا اعلام کردند که سنوات رایگان تحصیل در دوره کارشناسی در حالی به هشت ترم کاهش یافته که دانشجویان روزانه طبق قانون اساسی از حق تحصیل رایگان برخوردارند.
به عنوان مثال، سنوات رایگان تحصیل در کارشناسی به هشت ترم رسیده که بر اساس آن باید چهار میلیون شهریه در ترم 9 داده شود. این میزان شهریه بر اساس رقمی است که دانشجویان نوبت دوم برای تحصیل به دانشگاه می پردازند.
**تعیین تکلیف مشروطی ها
مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم همچنین درمورد تصمیم گیری برای دانشجویان مشروطی، تاکید کرد: بر اساس آیین نامه های آموزشی وزارت علوم، نگذراندن یک واحد درسی توسط دانشجو اهمیت ندارد، بلکه تعداد مشروطی ها و سقف سنوات در ادامه تحصیل پس از ترم های مجاز، مهم است.
آهنچیان در توضیح این موضوع خاطرنشان کرد: در مقطع کارشناسی با سه ترم مشروطی و در مقطع فوق لیسانس با دو ترم مشروطی، دانشجو از دانشگاه اخراج می شود. قبل از اخراج هم پرونده مشروطی در کمیسیون موارد خاص مورد بررسی قرار می گیرد.
وی گفت: در صورتی که مشروطی فرد موجه باشد، اجازه بازگشت به تحصیل صادر می شود و اگر کم کاری از سوی دانشجو محرز باشد، بعد از ترم های مجاز مشروطی، اخراج می شود.
 



fa کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  دانشگاه آزاد اسلامی   پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی