fa برگزاری نخستین رویداد ملی مهندسی نفت خلیج فارس در اردیبهشت‌ماه سال‌جاری نخستین دوره‌ رویداد ملی مهندسی نفت خلیج فارس با هدف نوآوری در پژوهش و همگرایی دانشگاه و صنعت، اردیبهشت‌ماه سال‌جاری به میزبانی دانشگاه خلیج فارس برگزار می‌شود. 4/16/2019 4:52:30 PM 4/16/2019 4:52:28 PM کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی /../IMG/NewsDef.png /../IMG/NewsDef.png کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی

برگزاری نخستین رویداد ملی مهندسی نفت خلیج فارس در اردیبهشت‌ماه سال‌جاری

نخستین دوره‌ رویداد ملی مهندسی نفت خلیج فارس با هدف نوآوری در پژوهش و همگرایی دانشگاه و صنعت، اردیبهشت‌ماه سال‌جاری به میزبانی دانشگاه خلیج فارس برگزار می‌شود.
سه‌شنبه 27 فروردین 1398 ساعت 16:52
برگزاری نخستین رویداد ملی مهندسی نفت خلیج فارس در اردیبهشت‌ماه سال‌جاری
به گزارش دانشگاه خلیج فارس،نخستین دوره‌ رویداد ملی مهندسی نفت خلیج فارس با هدف نوآوری در پژوهش و همگرایی دانشگاه و صنعت، اردیبهشت‌ماه سال‌جاری به میزبانی دانشگاه خلیج فارس برگزار می‌شود.
این رویداد ملی با مشارکت فزاینده‌تر دانشگاه و صنعت، به دنبال هویت جدیدی برای جامعه دانش‌محور است. ایجاد دانشگاه تحول‌آفرین و تقاضامحور برای توسعه محلی و منطقه‌ای، ایجاد روحیه کار گروهی، مهارت‌آموزی و کاربردی‌سازی دانش و پاسخ به چالش‌های صنعت از سایر اهداف رویداد است.
پیش‌بینی شده است جهت تحقق این اهداف در طول برگزاری رویداد برنامه‌های ویژه‌ای از قبیل فراهم‌سازی بستری جهت آگاهی طرفین از توانایی‌ها و نیازهای یکدیگر، برقراری تعامل با استفاده از برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی توسط اساتید دانشگاه و صنعت، جدی‌تر گرفتن دوره‌های کارآموزی و ارائه پروژه‌های صنعتی به دانشگاهیان با مشارکت اساتید مهمان صنعتی در بازه‌های زمانی مشخص ارائه شود.
این رویداد با هدف نوآوری در پژوهش به دنبال دستیابی به ایده‌ها و راه‌حل‌های خلاق در عرصه علم و صنعت و طی دو مرحله مجزا برگزار می‌شود. در طی جلسات شورای تصمیم‌گیری رویداد، قالب محورهای چالش برگزاری مرحله اول رویداد، به‌کارگیری روش محاسبات معکوس تعیین شد.
در این روش اطلاعاتی از قبیل تاریخچه تولید چاه‌های بخشی از یک میدان، اطلاعات فشار مخزن و برخی از پارامترهای سنگ و سیال مخزن در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرد تا با تحلیل کیفی و کمی اطلاعات، ارزیابی کلی از سایر پارامترهای مخزن و پیش‌بینی روش تولید از چاه‌ها انجام گیرد. شرکت‌کنندگان می‌بایست به کمک روابط تجربی و روش‌های دیگر پاسخ پرسش‌های مختلف را تخمین بزنند.
مرحله دوم رویداد پس از پایان مرحله اول و با انتخاب گروه‌های برگزیده شروع خواهد شد. گروه‌های منتخب مرحله اول با همکاری متخصصین و اساتید این رویداد تحت توانمندسازی و مهارت‌افزایی قرار می‌گیرند و اطلاعات تکمیلی در رابطه با اطلاعات میدان در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد تا برنامه بهینه تولید آینده مخزن را پیش‌بینی کنند. برگزاری وبینار تخصصی، برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی و ایجاد فرصت‌های کارآموزی از برنامه‌های ویژه‌ای است که جهت تبادل دانش و تجربیات برای شرکت‌کنندگان تدارک دیده شده‌است.
در انتهای مرحله دوم گروه داوران دو گروه برتر که امتیازات بالاتری کسب نموده‌اند را انتخاب می‌کنند. جوایز این رویداد به‌گونه‌ای انتخاب شده است تا ضمن تقدیر از گروه‌های برتر، این گروه‌ها را در راستای فعالیت هر چه بیشتر در زمینه‌های بین‌المللی تشویق کنند. بدین ترتیب جایزه گروه اول، اعزام اعضای گروه به نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز ابوظبی امارات (ADIPEC) و جایزه گروه دوم، اعزام اعضای گروه به نمایشگاه جهانی نفت سنگین عمان (WHOC) در نظر گرفته شده‌است.
این رویداد ملی با مشارکت دانشگاه خلیج فارس، فناوری شرکت ملی نفت ایران، هلدینگ پدم پارسیان کیش و شرکت نفت فلات قاره برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس الکترونیکی www.pgpee.pgu.ac.ir مراجعه کنند.
 



fa کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  دانشگاه آزاد اسلامی   پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی