جزئیات برگزاری آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی اعلام شد

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر این که آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور روز جمعه سوم شهریورماه برگزار می‌شود، گفت: داوطلبان از ۳۱ مردادماه تا دوم شهریورماه می‌توانند کارت ورود به جلسه خود را دریافت کنند.
دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این مطلب، اظهار کرد: چهارمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور در سال ۱۳۹۶ در صبح و بعد از ظهر روز جمعه سوم شهریورماه جاری در ۵۳ شهرستان مختلف کشور و ۱۱۷ حوزه امتحانی برای تعداد جمعا ۴۰۲ هزار و ۴۳۰ داوطلب که از این تعداد ۲۲۲ هزار و ۷۳۶ نفر زن و مابقی مرد هستند، برگزار خواهد شد.
وی در ادامه تصریح کرد: فرآیند برگزاری آزمون نوبت صبح از ساعت ۸:۳۰ و نوبت بعد از ظهر از ساعت ۱۴:۳۰ می‌باشد. درب‌های ورودی حوزه‌های امتحانی برای آزمون نوبت صبح راس ساعت هشت و برای آزمون بعد از ظهر راس ساعت ۱۴ بعد از ظهر بسته خواهد شد، لذا داوطلبان ضرورت دارد قبل از بسته شدن درب‌های آزمون در محل آزمون حاضر باشند.
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور، تاکید کرد: هر داوطلب برای حضور در جلسه آزمون فوق باید پرینت کارت شرکت در جلسه، اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه عکس‌دار به همراه داشته باشند.
دکتر توکلی در پایان با تاکید بر این که کارت شرکت در آزمون استخدامی سال ۱۳۹۶ از ۳۱ مردادماه توزیع می‌شود، اظهار کرد: داوطلبان از روز سه شنبه ۳۱ مردادماه سال ۱۳۹۶ تا ساعت ۲۴ روز پنج شنبه دوم شهریورماه می‌توانند با مراجعه به نشانی www.sanjesh.org با وارد نمودن اطلاعات شناسنامه‌ای یا اطلاعات ثبت نامی ضمن مشاهده کارت شرکت در آزمون نسبت به دریافت آن اقدام کنند.

تاريخ ايجاد: 24/05/1396 07:21 ب.ظ
تاريخ آخرين اصلاح : 24/05/1396 02:51 ب.ظ