استقرار 4 شرکت دانش‌بنیان ایرانی غیر مقیم در پارک پردیس

چهار کارآفرین و متخصص ایرانی مقیم خارج از کشور، در قالب طرح همکاری با متخصصان و دانشمندان برجسته ایرانی غیر مقیم بنیاد ملی نخبگان، شرکت‌های دانش‌بنیان خود را در پارک فناوری پردیس راه‌اندازی کردند.
به گزارش ایسنا امین‌رضا خالقیان، مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل پارک فناوری پردیس با اعلام این خبر گفت: این ایرانیان از کشورهای کانادا، آمریکا و سوئد در پارک و مرکز رشد فناوری نخبگان عضو شده‌اند و اقدام به تأسیس شرکت و کسب‌وکار دانش‌بنیان کرده‌اند.
وی ادامه داد: دو شرکت دانش‌بنیان تأسیس شده توسط این دانشمندان در حوزه‌های اپتیک و لیزر،‌ فناوری‌های مرتبط با حسگرهای اولتراسونیک، خدمات ارزش افزوده و نرم‌افزارهای تلفن‌همراه و تحقیقات و تولید مدل‌های کشت سلولی پیشرفته و مهندسی بافت فعالیت می‌کنند.
 خالقیان با بیان این‌که دو شرکت دیگر مستقر در مرکز رشد فناوری نخبگان در حوزه توسعه نرم‌افزارهای مختلف در حوزه سلامت و لرزه‌نگاری فعال هستند، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال گذشته تاکنون بیش از 100 جلسه با ایرانیان متخصص غیرمقیم به منظور جذب دانشمندان و متخصصین برای انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه به کشور و همچنین ایجاد ارتباط مؤثر با آنها برگزار شده است.
بر اساس این گزارش، در قالب طرح بنیاد ملی نخبگان، ایرانیان غیرمقیم برای فعالیت‌های فناورانه مربوط به شرکت‌های دانش‌بنیان جذب پارک فناوری پردیس شده و برای آنها مزایایی همچون تسهیل استقرار شرکت در پارک، اعطای تسهیلات، ارائه مشاوره، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی به مدت 20 سال و آزاد بودن نقل و انتقال ارز از خارج از کشور به پارک فناوری پردیس و بالعکس در نظر گرفته شده است.

تاريخ ايجاد: 27/07/1395 03:11 ب.ظ
تاريخ آخرين اصلاح : 27/07/1395 11:41 ق.ظ