مهلت ثبت‌نام تا ۲۰ دی ماه ۹۱؛
جزئیات فراخوان جذب هيأت علمي دانشگاه‌ آزاد اسلامی سراسر کشور

بازار کار و فرصت‌های شغلی  -

دانشگاه‌های آزاد اسلامی از میان واجدین شرایط به شرح جدول زیر عضو هیئت علمی تمام وقت می پذیرد.
در راستای اجرای سیاستهای شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص تشکیل هیات اجرایی جذب اعضای هیأت علمی در کلیه دانشگاههای کشور و به منظور ساماندهی و هماهنگ سازی جذب اعضای هیأت علمی و بهینه سازی و یکنواختی فرآیند جذب ، از این پس کلیه واحدهای دانشگاهی و مراکز آموزشی موظفند مدارک متقاضیان عضویــت در کــادر هیأت علمی و بورسیه را برابر ضوابط و مقررات این دستور العمل تکمیل و به دبیرخانه هیأت اجرایی جذب استان مربوطه ارسال نمایند لذا شایسته است تمامی واحدها و مراکز آموزشی نسبت به موارد مذکور دقت عمل داشته و از تاریخ صدور این بخشنامه نسبت به انجام موارد ذیل اقدام نموده و مسئولین دبیرخانه هیأت های اجرایــی استان هــا می بایست در جهت تسریع و تسهیل مراحل استخدامی نظارت کامل داشته باشند و مدارک متقاضیان استخدام را در صورت تائید به  دفتر استخدام و تأمین هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مستقر در سازمان مرکزی ارسال نمایند

قابل توجه متقاضیان محترم:
اطلاعات متقاضیانی که ثبت نام خود را تا ۱۰ روز تکمیل وثبت نهایی ننمایند پاک خواهد شد
در حال حاضر فقط می توان یک واحد دانشگاهی را انتخاب نمود و امکان انتخاب چند اولویت وجود ندارد. تاکید می شود جذب هیأت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی برای استان صورت می گیرد و واحد دانشگاهی انتخاب شده اولویت فعلی محل خدمت می باشد. بدیهی است دانشگاه در هر زمانی می تواند محل خدمت عضو هیأت علمی را طبق نیازهای واحد های دانشگاهی در استان مربوطه تغییر دهد.
در صورتیکه در صفحه اول به طور صحیح و کامل تمام فیلدها را پر میکنید اما پس از کلیک بر روی گزینه تایید ، پیغام خطا صادر می شود به این معنی است که کد ملی شما قبلاً در سیستم ثبت شده است و می بایست در بخش پیگیری ثبت نام ، به تکمیل اطلاعات خود بپردازید .
در صورتیکه رمز عبور خود را فرموش کرده اید اگر تایید نهایی را انجام داده باشید باید از طریق واحدی که انتخاب کرده اید افدام نمایید
در غیر این صورت باِید تا ۱۰ روز پس از ثبت نام اولیه صبر نمایید تا اطلاعات شما حذف شود
در صورتیکه با ورود اطلاعات خطایThe requested URL could not be retrieved برخورد می کنید، اتصال اینترنت خود را بررسی نموده و پس از اطمینان ، کمی صبر نموده مجدداً امتحان نمائید .
در صورتیکه اطلاعات خود را ثبت نهایی کرده باشید دیگر امکان تغییر هیچ یک از اطلاعات را نخواهید داشت پس در تکمیل اطلاعات نهایت دقت را مبذول نمایید .
در صورتیکه پس از ثبت اولویت خود ، درخواست تغییر واحد دانشگاهی را داشته باشید می بایست قبل از اتمام فراخوان با در دست داشتن مدارک شناسایی به واحدی که انتخاب نموده اید مراجعه فرمایید .
در صورتیکه در هنگام ثبت اولویت ، پیغام عدم وجود رشته و واحد مطابق با رشته تحصیلی شما ظاهر گردید می بایست با ویرایش اطلاعات تحصیلی خود نسبت به انتخاب رشته دقیقاً مطابق با رشته تحصیلی مندرج در ستون نام رشته در فراخوان اقدام نمایید .
از متقاضیان محترم تقاضا می شود حتماً به نکات ذکر شده در این سایت به ویژه در لینک “فرآیند جذب متقاضیان” توجه ویژه بنمایند.
متقاضیان میتوانند جهت اطلاع از هرگونه شرایط و رشته های مورد نیاز هر استان به لینک زیر مراجعه نمایند.
جهت ثبت نام و دیگر شرایط  اینجا را کلیک نمایید

پایگاه اطلاع‌رسانی کانون فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی