در سامانه «مسیر شغلی» عنوان شد
فارغ‌التحصیلان حسابداری، پرچمداران کار در مشاغل مرتبط با رشته تحصیلی خود هستند

با توجه به یافته‌های موجود در سامانه مسیر شغلی، فارغ‌التحصیلان رشته‌های حسابداری و بانکداری رکورددار اشتغال در مشاغل مرتبط با رشته تحصیلی‌ خود هستند.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سامانه مسیر شغلی، 78 درصد از فارغ‌التحصیلان رشته‌های حسابداری و بانکداری بعد از فراغت از تحصیل در امور حسابرسی مالی و حسابداری و 7 درصد از کسانی که در دانشگاه در رشته‌های مذکور تحصیل کرده‌اند نیز پس از اتمام دوره تحصیل، در حوزه‌ بانکداری و سرمایه‌گذاری مشغول به کار می‌شوند.
«منشی‌گری و امور دفتری» و «برنامه‌ریزی استراتژیک» دیگر مشاغلی هستند که به ترتیب 3 و 2 درصد از فارغ‌التحصیلان رشته‌های حسابداری و بانکداری در آن مشغول به کار هستند.
با توجه به اطلاعات موجود در سامانه «مسیر شغلی» متوسط حقوق دریافتی فارغ‌التحصیلان رشته‌های حسابداری و بانکداری در بازه سنی 20 تا 30 سال 1.2 میلیون تومان و در بازه سنی 30 تا 40 سال 3.4 میلیون تومان و در بازه سنی 40 تا 50 سال 6.2 میلیون تومان در ماه است.
به گزارش ایرنا سامانه مسیر شغلی، اپلیکیشنی است که داده‌های آن بر مبنای اطلاعات جمع‌آوری شده از 100هزار نیروی کار، توسط وب‌ سایت ایران تلنت کشور منتشر شده و هدف از راه‌اندازی آن، آگاه کردن دانشجویان، فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها، متقاضیان انتخاب رشته و سیاست‌گزاران عرصه تحصیل نسبت به بازار کار و آینده شغلی رشته‌های تحصیلی مختلف است.
کلیه متقاضیان انتخاب رشته و علاقمندان این حوزه برای استفاده از این سامانه می‌توانند به آدرس https://goo.gl/UMgsYWمراجعه کنند.
به گزارش ایرنا، هم اکنون نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی حدود 41 درصد است که این نرخ بالا حکایت از آن دارد بجای اینکه نیروی جوان بتواند با اخذ مهارتی وارد بازار کار شود، به دلیل خاکستری بودن بازار کار، راهی دانشگاه می شوند تا ورود خود را برای یافتن شغل به تعویق بیاندازد.

تاريخ ايجاد: 25/05/1396 03:32 ب.ظ
تاريخ آخرين اصلاح : 25/05/1396 11:03 ق.ظ