بانک تجارت فارغ‌التحصیل دانشگاهی استخدام می‌کند

بانک تجارت به منظور ارائه خدمات بهینه بانکی به مشتریان و تکمیل کادر اجرائی شعب در سمت متصدی امور بانکی (متصدی دریافت و پرداخت‏‏-تحویلدار) بر اساس ضوابط ، مقررات و آیین نامه استخدامی بانک، از بین فارغ‌التحصیلان مرد و زن واجد شرایط، نیروی انسانی مورد نیاز خود را پس از کسب موفقیت در آزمون کتبی علمی، آزمون روانشناختی، مصاحبه عمومی و تخصصی، گزینش و معاینات پزشکی، با انعقاد «قراردادکار با مدت معین و بیمه درمان و بازنشستگی تأمین اجتماعی » استخدام نماید.
داشتن مدرک فارغ‌التحصیلی در مقطع کارشناسی رشته‌های حسابداری (کلیه گرایشها)، علوم اقتصادی (گرایش‌های اقتصاد، پول و بانکداری، نظری، بازرگانی، صنعتی، بین الملل، اقتصادسنجی و اسلامی)، مدیریت (گرایشهای صنعتی، بازرگانی، دولتی، مالی،  بیمه، امور بانکی (بانکداری)، فناوری اطلاعات، امور شعب، اجرائی، MIS، اطلاعات و ارتباطات، کسب و کارهای کوچک و بورس)، بانکداری و امور بانکی (کلیه گرایشها)، مهندسی صنایع (کلیه گرایشها)، مهندسی کامپیوتر (کلیه گرایشها)، آمار (کلیه گرایشها) و ریاضی (کلیه گرایشها) از دانشگاه های مورد تأیید وزارت علوم تحقیقات و فناوری از شرایط شرکت در این آزمون استخدامی است.
داشتن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی دائمی یا معافیت دائم برای فارغ‌التحصیلان مرد از شرایط عمومی این آزمون استخدامی است. برای دارندگان کارت معافیت پزشکی در صورت قبولی در مراحل سنجش، تایید پزشک معتمد بانک در مورد توانایی انجام کار الزامی است و به تقاضای داوطلبانی که دارای کارت یا برگ معافیت موقت تحت هر عنوان هستند به هیچ وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد.
داشتن حداکثر 28سال سن (متولدین 05/03/1368 به بعد) و حداقل معدل کل در مقطع تحصیلی کارشناسی در کلیه رشته ها و گرایش ها «14» تمام از دیگر شرایط استخدام است.
کلیه داوطلبان استخدامی در صورت قبولی در آزمون به هنگام تشکیل پرونده (یک ماه پس از برگزاری آزمون) ملزم به ارائه اصل کارت پایان خدمت و مدرک تحصیلی(یا گواهی نامه موقت معتبر)می باشند و درصورت عدم ارائه مدارک مربوطه استخدام آنان منتفی خواهد شد.
متقاضیان باید بومی و ساکن یکی از استان‌های  آذربایجان غربی، اصفهان، البرز، بوشهر، تهران، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، فارس، قزوین، کرمان، کرمانشاه، مرکزی، همدان و هرمزگان (سرپرستی مقیم جزیره کیش) باشند.
دارندگان مدرک زبان انگلیسی معتبر « حداقل  general 5 ) IELTS) یا مدارک مشابه و معادل معتبر» در صورت امتیاز یکسان درمجموع آزمون ومصاحبه های استخدامی از اولویت برخوردار هستند.
فارغ‌التحصیلان واجد شرایط تا روز یکشنبه 3 اردیبهشت 96 مهلت دارند جهت ثبت نام به پایگاه اینترنتی www.tejaratbank.ir  مراجعه کنند.

تاريخ ايجاد: 28/01/1396 08:29 ب.ظ
تاريخ آخرين اصلاح : 06/03/1396 01:15 ب.ظ